http://zib-militaria.de

User avatar
Wrim
Posts: 399
Joined: 12 February 2014, 16:19
Lag: Funderar
Played Since: 2014
Location: Umeå
Contact:

http://zib-militaria.de

Postby Wrim » 3 August 2014, 17:21

http://zib-militaria.de
Jag har sett Zib nämnas lite här och där på forumet, det vore intressant att höra lite omdömen innan jag vågar beställa.
OBS: såg att de skulle ha semester under Augusti.

User avatar
Kurt-Rutger
Posts: 56
Joined: 20 January 2014, 17:07
Played Since: 2014
Location: Mönsterås, Kalmar Län

Re: http://zib-militaria.de

Postby Kurt-Rutger » 4 August 2014, 14:20

Jag skulle nästan kalla dem replikavärldens Netto, de har MYCKET MYCKET prylar men inte världens bästa kvalité på en del grejer. Jag har handlat där många gånger, de packar grejerna bra och man får prylarna snabbt, det är billiga prylar också! Men ja, kvalitén får lida i vissa saker. Jag sysslar med tysk ww2, folk som sysslar med ww2-reenactment rekommenderar Zib's egna zeltbahn, har köpt den och den är fantastisk. Varje gång jag beställer något därifrån så köper jag alltid deras Scho-ka-kola, den är gudomligt god!

Sammanfattningsvis: Brett och billigt utbud men lägre kvalité. :)
Gott mit uns!
AGM MP40, G&G G980 (k98)

User avatar
TigerZero
Posts: 218
Joined: 14 May 2012, 15:08
Lag: MHFT & SFA
Played Since: 2011
Location: Salem Stockholm

Re: http://zib-militaria.de

Postby TigerZero » 5 August 2014, 06:45

Tycker dom har väldigt bra kvalitet, det mesta dom har inom vapenväg är RS prylar, finns sjukt mycket tillbehör amunitionslådor, magasin,RS vapen delar, vapenfästen, lavetter, etc dom har även ett brett utbud av riktiga deaktiverade vapen dock får man ej ta in dessa i Sverige enligt svensk lag om jag inte missminner.
Dom har mycket gear och diverse militär utrustning så det mesta går att hitta där.
Har köpt nästan alla mina tillbehör till ww2 bössorna och utrustning till mina kitt därifrån.
Är helt okej uniformsmässigt men det är som alla andra sidor, finns en del repro prylar i blandat kvalitet och en del RS överskotts prylar står oftast vad det är och priset avger ofta om det är en bilig repro eller en bättre.
Har som Kurt i stort sätt bara handlat ww2 utrustning och vapen tillbehör därifrån men har varit väldigt nöjd med deras prylar, kan ibland vara lite långa leveranstider när dom har mycket att göra, har tagit runt 2 veckor för mig att få några paket tidigare men oftast ligger det på posten hemma inom 1 vecka.
SPRAY AND PRAY!

Guzzo
Posts: 13
Joined: 16 August 2017, 11:50
Lag: Stockholmsbrigaden
Played Since: 2015

Re: http://zib-militaria.de

Postby Guzzo » 30 August 2017, 12:28

Måste säga att jag är mycket nöjd med Zib-Militaria. Beställde AK4 handskydd därifrån och dagen därpå var (hör och häpna) ett vackert meddelande från Postnord i inkorgen (som för en gångs skull skötte sitt jobb) om att paketet fanns att hämta hos ombud! :D

Maken till snabb leverans har jag nog aldrig varit med om tidigare. När det kan ta veckor att få saker inrikes om det vill sig illa.


Return to “Omdömen om Återförsäljare”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests