S.S.A.O - För land och rike (STOCKHOLM)

Hitta lag, föreningar, spelare eller annat.
SOG
Posts: 87
Joined: 2 April 2013, 23:45
Played Since: 2013

S.S.A.O - För land och rike (STOCKHOLM)

Postby SOG » 30 January 2016, 17:10

Seriös nystartad milsimgrupp söker 5 nya medlemmar.

Vi är en nystartad grupp som ska inrikta oss på milsim. I dagsläget är vi 5 pers som söker 5 nya medlemmar. Vi spelar med en inriktning på ”Specialstyrkor” med svensk utrustning, dvs att vi kör M90 uniform, samt att vi använder militär utrustning, ett exempel är t.ex. vår väst vi kör från snigeldesign (ni vet ju själva att det är mycket bra utrustning men man måste vara villig att lägga ner pengarna). Den bössan vi använder i automatkarbin väg idag är Umarex G36CV. Vi använder även Pistol 88 (Glock 17).
I dagsläget är en av oss anställd inom FM men vi ser väldigt ljust på att få in fler människor med militär bakgrund (GMU, VÄRNPLIKT o.s.v.) då det ger väldigt mycket till gruppen, dock är detta självklart inget krav.
2016 har vi höga mål och vi fortsätter att prestera på träningarna. Vi kommer även nu i vår att genomföra vårat första spel tillsammans som grupp och lag ute på RATS.

Spelare vi söker ska vara intresserade av att köra svenskt, samt att du ska vara seriös i just spelandet, vi förstår att airsoft är till för att vara roligt och det tycker vi med, men vi söker främst seriösa spelare som kan få oss att gå framåt i gruppen. Du ska vara öppen för att lära dig nytt i spel väg, samt ganska öppen socialt då du kommer träffa en ny grupp människor och du ska helst kunna snacka med oss om mer eller mindre vad som helst utan några speciella problem.
Vi ser gärna att du har spelat airsoft ett tag och är redo att ta ett ganska stort steg in i en mer seriös del av den här hobbyn, då det krävs ganska mycket av varje person både fysiskt och pengamässigt. Man skall aldrig vara den svagaste länken!

Förtydligande:
Vi har utrustningskrav.
Du måste vara 18år eller äldre
Du måste ha fast inkomst

Dem roller vi söker, som du och vi kommer lära in oss är:

Sjukvårdare.

Specialist.

Skyttesoldater.

GRK Soldat (Granatkastarsoldat)

Mvh,
GRUPPCHEF – Tim
STF GRUPPCHEF – Erik

Return to “Airsoftlag och föreningar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests