Crusader Airsoft söker dig

Hitta lag, föreningar, spelare eller annat.
OskarNy97
Posts: 13
Joined: 18 November 2015, 23:01
Lag: Crusader Airsoft
Played Since: 2015

Crusader Airsoft söker dig

Postby OskarNy97 » 18 January 2018, 01:08

Hej mitt namn är Oskar Nygårds och är lagledare för Crusader Airsoft.

Vilka är vi?
Vi bildades sommaren 2015 och har genom åren hållit i fysiska träningar, fältövningar samt taktiska träningar. Även deltagit i flera söndags-spel samt privata spel, varit med 46h milsim event och hjälpt till att spela in en musikvideo.
Just nu är vi sju stycken från stor Stockholm och skulle vilja expandera då vi sällan är fullt lag på spel / event. Vi fokuserar både på större milsim-spel samt att dra ut och lira lite på söndagar. Just nu håller vi på att byta från ett modernt WIP US ARMY Special Forces kit (se bild nedan) till ett komplett 2008-2009 US Army 75th Ranger Regiment kit. Har därmed fullt upp med att se till att alla medlemmar hinner vara redo utrustning vis för att kunna vara aktiva tidigt i vår.
Image

Är du intresserad?
Vi är intresserade av dig som tar airsoft seriöst och därmed vill ge någonting till sporten/hobbyn. Vi ser mycket på engagemang och bidragande till gruppens bästa. Stort plus i kanten om du tycker om friluftsliv, impressions, taktik, action och vår årliga grillning! ;) Vi är även intresserade av träning, samarbete och spel tillsammans med andra lag. Tror du att spela med oss hade varit någonting för dig, skriv gärna till mig så kanske vi kan mötas på något spel i vår.

PMA mig gärna om ni tycker det låter intressant.
Med vänliga hälsningar,
Crusader Airsoft

Return to “Airsoftlag och föreningar”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests