WEC Action Center öppnar för första gången!

Vad är nytt i Airsoftvärlden? Alla nyheter utom evenemang.
WEC-ActionCenter
Posts: 6
Joined: 6 February 2020, 12:16
Lag: WEC
Played Since: 2020

WEC Action Center öppnar för första gången!

Postby WEC-ActionCenter » 25 February 2020, 06:50

I november 2019 så förlorade Stockholm sin enda organiserade och regelbundna spelarrangör & bana, Skeppartorp Airsoft. Detta var en otrolig förlust för alla spelare som faktiskt finns i stockholmsregionen men också ett nederlag i sportens utveckling överlag då tröskeln för nya spelare att bli en del av denna fantastiska gemenskap blev allt högre. Som hängivna och dedikerade aktörer inom Airsoft och dess community så är vi otroligt glada och stolta över att presentera WEC Action Center!

Vi på WEC Action Center vill ta tillbaka Airsoften till huvudstaden. Vi vill också ge alla er spelare och era anhöriga den upplevelse och plats för gemenskap som ni förtjänar. Därför så har vi febrilt arbetat sedan november 2019 med att få liv i det som en gång kallades för Skeppartorp Airsoft men nu under nytt namn och regi. Fantastiskt nog kan vi säga att saker och ting har börjat falla på plats och den 29:e mars 2020 så öppnar WEC Action Center för första gången!

Det är just nu för tidigt att tala om alla våra planer i detta, men det vi kan berätta är att vi kommer förändra på mycket. Vi kan också lova att vi kommer göra allt som står i vår makt för att det här ska bli det som alla vill. En genomtänkt helhetslösning där spelare inte bara kan få en otrolig upplevelse ute på vår bana, utan även ha en plats för gemenskap med likasinnade. Vi kommer jämväl fortsätta att sprida sporten genom vår podcast @WestnyGames och likaså arrangera större evenemang på vår grannlokal Räddningsskolan. Men just dessa spel, med dess tillhörande Instagram och Facebooksida kommer hädanefter att byta namn till WEC Action Center. Vi väljer att göra detta just för att det ska bli enkelt för er spelare att ta del av all information ifrån oss på samma ställe. Vidare så kommer vi att lansera vår hemsida inom kort, där det ska bli enkelt för er att se vår kalander, boka evenemang och kommunicera med andra anhängare till sporten.
Med detta meddelande så vill vi bjuda in alla er spelare med anhöriga till premiäröppningen för WEC Action Center den 29:e mars 2020. Vi kommer att presentera hela vårt koncept och självklart erbjuda spel på banan helt gratis! Vi kommer även att arrangera en Airsoft-loppmarknad i samband med detta under dagen. Detta så att ni får den bästa chansen att inte bara träffa massa andra spelare utan även rusta upp inför den nya säsongen med oss på WEC Action Center.NU KÖR VI!

Signerat
Jonathan Westny
Christoffer Nidén
Elias FälldinOBS!


På grund av den rådande situationen i smittspridningen av viruset Covid-19 (Corona) så väljer vi att skjuta upp premiären för WEC Action Centers nya bana. Vi väljer att göra detta i samråd med medicinsk personal vi har haft kontakt med samt direktiven ifrån Stockholms region. Det råder nu en stor ovisshet om hur läget kommer att utveckla sig och vi vet helt enkelt inte om det finns en möjlighet att genomföra premiären vid utsatt tid, den 29e mars. Vi väljer därför att ta vårt eget ansvar i att minska smittspridningen även om det såklart medför ett bakslag för vår nya verksamhet.

Vi ser fortfarande en stor funktion av att ha en samlingsplats för glädje och gemenskap, speciellt i rådande tider och vi planerar därför att istället implementera särskilda och exklusiva evenemang med hög begräsning i deltagarantal.

I planeringen ligger, skyttetävlingar, taktisk träning med utbildad instruktör, fyspass av airsoftkaraktär med utbildad PT, Counter-Strike spel mm. Så håll utkik efter dessa! Vi är även öppna för privata bokningar, om ni vill spela tillsammans med era vänner eller ert företag, där vi kan skräddarsy en upplevelse över det vanliga och efter era önskemål, hyrutrustning finns att tillgå. Vi har fler större evenemang i vår pipeline men kommer att följa utvecklingen framåt och därmed självklart följa folkhälsomyndighetens uppmaningar.

Vi kommer inom kort att lansera vår hemsida, vi använder vår nyfunna tid med att fortsätta att rusta upp banan. Vi vill att de spelare som deltar under våra exklusiva evenemang hela tiden ska se att det hänt något med vår lokal efter varje träff. Vi kommer att ha mer tid för custom-arbeten och meckservice, så hör av er till oss om ni vill vara väl förberedda inför säsongen!

Kort och gott, vi minskar vår verksamhet under denna svåra period i världen, men vi har inte gett upp, vi har inte slutat. Tillsammans med er så räknar vi att bli starkare och med detta också i framtiden genomföra en explosiv premiär med Stockholms mest actionfyllda upplevelse!


Image
Attachments
logga.png
(32.38 KiB) Not downloaded yet


Last bumped by WEC-ActionCenter on 25 February 2020, 06:50.

Return to “Nyheter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests