Airsoft Kronoberg

Forum för de som arrangerar spel och andra evenemang.
AirsoftKronoberg
Posts: 19
Joined: 20 May 2019, 07:23
Lag: ASK
Played Since: 2001

Airsoft Kronoberg

Postby AirsoftKronoberg » 20 May 2019, 07:34

Hejsan, skulle vilja ta några minuter av eran tid och presentera oss, många av er är på FB så kanske har sett oss där, men vi tänkte nu ta oss in här också.

Vi är en förening som ligger i Småland där vi har Vittaryd CQB, som är 1100-1200kvm ren CQB arena inomhus, ca 20 grader varmt året runt.
Samt 2 stycken utomhus områden, ett rätt stort med lite byggnader och ett mindre med skog.
Föreningen gör allt för att medlemmar och besökare skall trivas, vi vill verkligen vara en seriös förening på marknaden, där av har vi alltid våran arena mm försäkrad. Så skulle olyckan vara framme så finns en heltäckande försäkring för föreningen.

För mer information så besök gärna vår hemsida, www.airsoftkronoberg.com

Medlemsavgift i föreningen: 300 kr (Då ingår det spelet ni blir medlemmar under)
Spel ej medlem: 200 kr (Inomhus CQB)
Spel medlem: 100 kr (Inomhus CQB)

Vi som driver föreningen är

Henric, Ordförande
Mike, Vice Ordförande
Samt våran styrelse på 5 medlemmar.

Vi hoppas att vi i framtiden kommer få se många av er på banan för att kasta plast i denna underbara hobby, Mvh Henric och Mike

AirsoftKronoberg
Posts: 19
Joined: 20 May 2019, 07:23
Lag: ASK
Played Since: 2001

Re: Airsoft Kronoberg

Postby AirsoftKronoberg » 9 July 2019, 08:34

Efter några månader samtal fram och tillbaks med polisen så hamnade vi till sist hos Roger Tienssu på polisens licens och tillstånds avdelning.
Vi presenterade våran förening och våran lokal vi spelar i och kom tillsammans med honom fram till att det är grönt ljus för oss att under våra spel ha minderåriga i lokalen då det inte finns risk för att tredje part på något sätt skall bli inblandad. (Helt stängda lokaler)

Därför kommer vi i framtiden på utvalda spel att tillåta minderåriga, vi har full förståelse för spelare som inte vill spela med minderåriga och kommer därför inte ha minderåriga spelare på alla spel. Vi kommer även ha samma gräns som att köra moped, alltså 15år.

Så är du 15år och upp så är du välkommen på våra spel där det specifikt står "Åldersgräns 15år" övriga spel gäller fortfarande 18år.

mvh Styrelsen ASK


Return to “Arrangörer”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest