Vad ska jag göra om en affär går snett?

Här diskuterar vi Airsoftbörsen och frågor kring köp och sälj på forumet.
User avatar
AirsoftSverige
Admin
Posts: 30
Joined: 5 May 2012, 00:08

Vad ska jag göra om en affär går snett?

Postby AirsoftSverige » 12 October 2012, 15:24

Vi är stolta över den höga nivån på trygghet för handlande på Airsoftbörsen, men trots detta så händer det ibland att en affär inte går som en har har tänkt sig. Hur ska en göra då?

Börja med att skicka ett pm till någon administratör eller global moderator på forumet där du så utförligt som möjligt förklarar vad som gått fel, gärna med citat ur mail eller pm.

När den i crew som mottagit ditt pm läst det så klistrar de in innehållet i en tråd i vårt interna forum och svarar dig att de tagit upp frågan i crew.

Vi tar ett gemensamt beslut om åtgärd krävs och i så fall vilken åtgärd. Antingen försöker vi medla genom att uppmana den andra parten att göra rätt för sig, eller om vi finner klagomålet grundlöst så avfärdar vi det och meddelar anmälaren. Har det gått för långt för en lugn lösning uppmanar vi användaren att polisanmäla saken.

Om ärendet polisanmäls så uppmanar vi er att be polisen kontakta oss om ni saknar den andra partens personuppgifter. Om vi blir kontaktade av polisen så lämnar vi ut de personuppgifter vi har till dem.

Vi uppmanar även alla att ta personuppgifter på de ni handlar med. Ta personnummer, namn, adress, telefonnummer och kolla upp med öppna källor att uppgifterna stämmer. Kolla in deras omdömen, fråga deras lagkamrater eller dina egna om de tycker att personer verkar trovärdig. Gör affären så säker du kan för din egen skull.

Det är extremt ovanligt med den här typen av problem och vi vill inte skrämma er med den här tråden, men vi vill att ni ska veta hur vi hanterar sådana här saker och att vi tar bedrägerier på allvar. För oss är det viktigt att Airsoftsverige är det bästa forumet det kan vara och att Airsoftbörsen ska vara den tveklöst bästa och säkraste platsen att handla airsoftvapen och utrustning begagnat. Om du har några frågor, önskemål eller kritik så får du gärna kontakta crew med dina tankar!

Return to “Om Airsoftbörsen”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest