Cybergun M4A1 keymod

Allmänt om airsoftvapen och det som hör därtill. Frågor om eldrivna vapen hör hemma direkt i roten. För andra vapentyper finns särskilda delar.
Robbangradin
Posts: 5
Joined: 3 July 2017, 23:01
Lag: SAG
Played Since: 2017

Cybergun M4A1 keymod

Postby Robbangradin » 7 January 2018, 08:52

Hej

Skaffade mig en m4a1 för ett tag sedan och ska ge mig på lite uppgraderingar...

Är i skrivande stund på väg att sätta i ett mosfet från gate och när jag ändå har tagit isär gearbox funderar jag på att byta fjäder...

Här googlat som en tok för att få reda på vad som sitter original, utan resultat... är det någon här som vet? Går det att identifiera en fjäder på något vis?

Är det något annat man bör tänka på när man ändå har rivit allt? En omgång fett känns ju naturligt när man ändå är inne, mer?

Motor är har jag också övervägt, men det är ju enkelt att byta senare om jag känner för det...

Tacksam för tips o råd.

//Robban

User avatar
Twist
K&S-Admin
Posts: 2137
Joined: 7 May 2012, 15:21
Lag: Disposable Heroes
Played Since: 2001
Location: Tågarp
Contact:

Re: Cybergun M4A1 keymod

Postby Twist » 13 February 2018, 22:37

En månad sen du postade så du har kanske redan fått svar på dina frågor och gått vidare, men om inte så kan jag ju göra ett försök.

Cybergun rebrandar så vilken M4 de har satt sitt namn på i ditt fall vet jag inte men alla AEG:er har samma typ av fjäder. Givetvis skiljer styvhet, längd och hur den är virad mellan olika modeller men en AEG-fjäder passar i AEG:er, om det var därför du ville identifiera den. Om du vill veta hur hårt bössan skjuter med den i så måste du chrona den. Det finns inga genvägar eftersom det är för många okända parametrar även om fjädern är känd.

Hur nitisk du vill vara när du är inne i boxen är upp till dig. Vissa nöjer sig med att torka av med papper och applicera nytt fett medan andra plockar ner allt molekyler, lägger alla smådelar i thinner eller T-röd, kör skalet i diskmaskinen och maskinpolerar insidan med autosol. :D
- Tillförordnad ansvarig för Airsoftbörsen -
  • Vill du få tillgång till Airsoftbörsen? Följ guiden.
  • Har du ansökt om tillgång och väntat mer än en vecka? Skriv en rad här.
  • Mina affärsredovisningar


Return to “Vapen”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests