Outpost domination - 17:e mars

Lokala spel och andra evenemang i Göteborgsregionen
Commander
Posts: 17
Joined: 18 September 2017, 20:29
Lag: GD
Played Since: 2017

Outpost domination - 17:e mars

Postby Commander » 13 March 2018, 16:47

Sign-up här:
http://www.vsaf.se/game_signup.php?game_id=823

I princip hur spelet går till i bildform:
https://imgur.com/a/J0AYh
https://imgur.com/a/ZiXd5

OBS!
Spelstart tidigare än vanligt. Läs även generella reglerna utöver det för scenariot.

Det finns två typer av poängvaluta i spelet och det är Försvarsmynt och Anfallsmyntmynt.

Varje lag har en spawnbas, markerad av en helt färgad flagga. På kartan står två utpostflaggor som lagen ska erövra. Erövring av utpostflagga sker genom att lägga en röd huva på flaggan och starta en timer på 5 min. När timern piper får laget ta av luvan och hissa sitt lags färg. Kontrollerar man båda utposterna samtidigt får laget attackera piratflaggan.

Piratflaggan attackeras genom att sätta en röd huva på toppen och starta en timer på 10 min för flaggan. Om laget lyckas hålla flaggan i 10 min får ett Anfallsmynt tas ur en låda och läggas i spawnbasen. Därefter måste laget säkerställa att man äger båda flaggorna genom att några i laget rör dessa, samtidigt (därav är radio att föredra). Därefter får man attackera piratflaggan igen.

Om ett lag attackerar piratflaggan utan att ha båda utposterna under kontroll alt. utan att att man nuddat utposterna samtidigt efter en lyckad attack och startar en ny timer på piratflagga, dör hela laget direkt utan bleedout och går till spawn. Laget ska först utse en person som, med träffduk på huvudet, tar ett Anfallsmynt från piratlådan och en vit flagga och går till fiendens bas/alt spelare och lämnar detta mynt i deras låda som tribut för misstaget.

Om det andra laget lyckas avbryta timern vid piratflaggan nollställs denna och det räknas som ett lyckat försvar. Detta lag tar ett mynt i en låda vid piratflaggan, försvarsmynt. Myntet får användas för att över en utpostflagga utan att aktivera en timer. Försvarsmyntet läggs i en låda bredvid utpostflaggan. Ett försvarsmynt får INTE läggas i spawnbasen.

Mynt får aldrig tas ur lådor vid utposterna, bara ur piratflaggans myntlåda när man utfört korrekt anvisning.

Den som vid dagens slut har flest mynt räknas som vinnare.

Return to “Göteborg och västkusten”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest