Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Lokala spel och andra evenemang i Norrlandsregionen.
User avatar
Beamon
Posts: 53
Joined: 25 July 2013, 19:38
Lag: Trolltyg
Played Since: 2013
Location: Umeå

Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Beamon » 9 October 2016, 22:43

Året är 2130. Det tredje världskriget, även känt som den nukleära orknanen, är sedan länge över men spåren är fortfarande etsade i varenda träd och sten. Västerbotten är blott en radioaktiv sårskorpa av det som tidigare varit ett frodigt och livfyllt landskap.

"Survival of the fittest" är en titel mänskligheten trånat efter under de dryga 50 år man desperat sökt skydd i hålor, bombrum och tunnelbanor för att undfly det radioaktiva helvete som tidigare kallats "hem". Med MutaCorp i spetsen för att återigen ställa sig överst i näringskedjan har otaliga experiment utförts och beprövats i hopp om att kunna genetiskt modifiera och anpassa mänskligheten för att vistas ovan jord igen. Dessa har emellertid aldrig lyckats, utan har resulterat nästan uteslutande i rabiata styggelser som framstått som ostoppbara.

Naturligtvis hade inte alla människor turen att hinna söka skydd innan bomberna föll. Ingen vet hur ytan ser ut; om något liv finns, och hur det i så fall ser ut? Det är enbart i spökhistorier som teorier och fantasier om ytan florerar som oftast slutar i rysningar och obekväm tystnad.

Ett våldsamt skalv har nyligen drabbat Hällfors varav inskränkningen för de rabiata varelserna förstörts utöver att taket rasat in till vad som tidiagre varit er fristad. Det finns inte längre någon barriär. Det finns inget "säkert". Det är nu eller aldrig, redo eller ej - ytan måste bli er igen.

Att möta ytan är däremot inte skrämmande bara för MutaCorp. De Ytbor som redan befinner sig ovan jord och bevittnar hur människor kryper upp ur hål i marken uppfattar detta minst sagt som skräckinjagande. De har alla vapen i högsta hugg och ser minst sagt inte vänligt inställda ut.

Välkommen till det första spelet ur den kommande serien Ny Gryning!

Evenemanget finns även på Facebook; https://www.facebook.com/events/356188641386144/

Speltid: cirka 3-4 timmar.

Faktioner: MutaCorp, Ytbor, Varelser. För närmare detaljer kring rollen som Varelse, vänligen kontakta Simon Nordsvahn via Facebook. Inga specifika krav på gear förekommer för MutaCorp eller Ytbor. Varelser däremot är mer begränsade till att inte vara "militärt kitade". Har ni någon gammal lajvutstyrsel som behöver dammas av - ta gärna den!

Under detta spel möter MutaCorp för första gången dagens ljus och vad som idag anses vara den "friska" luften. De är nu på desperat jakt efter att få fotfäste ovan jord och bekämpa de eller det som står i deras väg.

Objektiven består av att säkra tre (3) punkter på kartan. Dessa punkter håller dels vital information kring den värld ni nu lever i men även ammunition och förnödenheter. Förtydligande;

Punkt 1: Förnödenheter. Det första och främsta som behövs för att överleva är näring. Således är denna punkt ett naturligt första val.

Punkt 2: Ammunitionsdepå. I och med att begränsning kring ammunition ej längre är aktuellt erhåller MutaCorp istället 2x rökgranater vid övertagandet av denna punkt.

Punkt 3: Vital information. En tidigare forskningsanstalt som ni ligger i ruiner. Däremot tycks det uppenbart att någon eller något har vistats i detta område. Kanske finns det något som kan hjälpa er att säkerställa ert nya liv?

Dessa punkter skall säkras i turordning - likt ett klassiskt rush-spel. En punkt säkras genom att starta timer á 20 minuter som finns utsatt vid varje punkt. Om MutaCorp blir utslagna från området innan 20 minuter passerat kan Ytbor pausa timern. MutaCorp måste således starta timern på nytt efter att närvarande Ytbor och Varelser neutraliserats. Om timern pausats med 10 minuter kvar fortsätter alltså timern att från 10 minuter - den återställs inte till 20 minuter.

Efter att Punkt 3 säkrats alternativt om Ytborna & Varelser lyckas försvara punkterna i 2 timmar kommer ett slutgiltigt objektiv redovisas.

Regler

Fördelning

I närhet av 50/25/25. 50% MutaCorp, 25% Ytbor och 25% Varelser (yep, de samarbetar!) Exempelvis 20 MutaCorp, 10 Ytbor och 10 varelser. Detta är även anledningen till att Ytbor får vissa fördelar gällande spawn och ammunition som förklaras nedan.

Begränsningar gällande ammunition

Begränsningar kring ammunition och magasin har tagits bort i och med att fördelningen mellan lagen verkar bli väldigt jämn. MutaCorp och Ytbor följer nu båda det som tidigare endast gällde Ytbor - Inga begränsningar sätts för mängd ammunition, däremot är det endast tillåtet att förvara extra ammunition (kulpåsar, speed-loaders) vid er primära startpunkt på kartan.

Varelser

Skall primärt inte vara "kitade" som vid ett standard airsoft-spel. Har ni en magasinficka på ert benhölster till pistolen - kör hårt! Rymmer ni ett MP5-magasin i lårfickan på byxan - kör hårt! För närmare detaljer kring rollen som Varelse, vänligen kontakta Simon Nordsvahn via Facebook.

Medic-regler och respawn

MutaCorp

Varje spelare har 2 liv. Om en spelare blir skjuten krävs handpåläggning med båda händerna under 1 minuts tid. Alternativt, om chansen är mycket liten att lagkamrat har möjlighet att ge handpåläggning, kan spelaren efter 1 minut välja att gå tillbaka till tidigare punkt och vänta till nästa hela kvart för att respawna. Om spelare blir skjuten 15:31 måste denne minst vänta till 15:32 innan denna får gå tillbaka till tidigare punkt. Spelare anländer 15:37 vid punkten och väntar då till 15:45 innan denna har respawnat.

Ytbor

Varje spelare har 2 liv. Om en spelare blir skjuten krävs handpåläggning med båda händerna under 30 sekunders tid. Om möjligheten till handpåläggning ej finns kan spelaren efter 1 minut gå tillbaka till tidigare punkt för att respawna var 10e minut. Om spelare blir skjuten 16:31 måste denna vänta till 16:32 innan denna får gå tillbala till tidigare punkt. Spelare anländer 16:37 vid punkten och väntar då till 16:40 innan denna har respawnat.

Varelser

Briefas på plats! Observera att detta är en fysiskt krävande och lajvinriktad roll som ej kommer att bära tyngre vapen. Enbart SMG, pistol eller hagelbrakare är tillåtet. Huvudarrangör kommer att medverka i denna grupp för att underlätta koordination.

I och med att detta är det första spelet i serien mottager vi gladeligen synpunkter gällande balansering kring ammunition/spawns. Spelets upplägg hålls även relativt enkelt av samma anledning. Spänning utlovas än dock i stora mängder!

Pyro och spräng

Pyroteknik i form av rökgranater kan förekomma under spelets gång. Dessa kommer utav respekt för markägaren och de lokalt boende endast kunna nyttjas vid de 3 kontrollpunkterna och detoneras i metallhinkar på plats som smoke-screen, offensiv eller defensiv. De har ingen effekt i sig. I övrigt är spräng fortsättningsvis otillåtet på området i och med markägarens förhållningsregler.

MutaCorp börjar med 2x rökgranater i sin arsenal och har sedan möjlighet att inhämta ytterligare 2 genom att ta över Punkt 2. Ytbor börjar utan rökgranater men har möjlighet att inhämta upp till 4 stycken genom att besöka olika punkter markerade på deras karta.

Karta för detta spel kommer att delas ut på plats på Hällfors inför spelstart.

Spelets utfall kommer ligga till grund för kommande spel i samma serie.

Vi tar 20 kr i avgift för detta spel, men medlemmar i föreningen som betalat medlemsavgift spelar gratis!

Info om hur ni betalar finns på vår Facebook-sida; https://www.facebook.com/UmeaAirsoft/po ... 6268022670

Umeå Airsoftförenings medlemmar är försäkrade av Sverok till, under och hem från spelet. http://www.sverok.se/forening/forsakring

Vägbeskrivning :
http://tinyurl.com/q2xabol

GPS Koordinater:
63°56'46.2"N 19°40'00.1

Väder:
http://www.yr.no/…/…/Västerbotten/Vännä ... arsel.html
http://www.klart.se/väder-vännäs.html

VSAF trimregler, chroning kommer ske innan spel börjar detta gäller alla vapen(Pistol, Hagel, Gevär, Sniper m.m.) som ska tas in för spel.

Du måste vara minst 18 år för att delta i spelet.

Hoppas så många som möjligt kan komma och spela med oss!

Agenda:
13:00 - Kapprustning och chronografering
13:30 - Genomgång samt utrymme för frågor inför spelet.
14:15 - Spelstart!
Cirka 17:15 - 18:15 - Spelslut.

Deltagarlista

MutaCorp
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ytbor
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Last edited by Beamon on 15 October 2016, 21:36, edited 3 times in total.
Ledamot i Umeå Airsoftförening

Primära: PDI VSR-10, TM MP7 m. BAD drop-in Polarstar kit, Silverback SRS Covert,
Sekundära: WE G18c, KJW M9 Vertec, KJW KP-06 Hi-capa

Wanse
Posts: 76
Joined: 25 February 2014, 16:34
Lag: [SAM:R]
Played Since: 2012

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Wanse » 9 October 2016, 22:47

Deltagarlista

MutaCorp
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ytbor
1. Wanse (SAM:R)
2. Shepherd (SAM:R)
3. Iris (SAM:R)
4. Ludwig (SAM:R)
5. Elias (SAM:R)
6. Kimmy (SAM:R)
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

User avatar
jimvikstrom
Posts: 81
Joined: 15 September 2013, 21:36
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Umeå
Contact:

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby jimvikstrom » 10 October 2016, 11:04

Deltagarlista

MutaCorp
1. Jim - RANA (Fd SFOS)
2. Benjie - RANA (Fd SFOS)
3. Bobban - RANA (Fd SFOS)
4. Mark - RANA (Fd SFOS)
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ytbor
1. Wanse (SAM:R)
2. Shepherd (SAM:R)
3. Iris (SAM:R)
4. Ludwig (SAM:R)
5. Elias (SAM:R)
6. Kimmy (SAM:R)
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ledamot i Umeå Airsoftförening

@Callsign_Vicke - Instagram
@RAN_Airsoft - Instagram
https://www.facebook.com/ranaumea/
https://calendar.google.com/calendar/em ... FStockholm

User avatar
kira
Posts: 85
Joined: 8 June 2015, 20:00
Played Since: 2015

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby kira » 11 October 2016, 08:18

Är det tänkt att folk ska skjuta på varandra? Efter black gold spel blev jag lite osäker vad scenario betyder. ;)

AlmostRoyal
Posts: 12
Joined: 30 June 2012, 17:33
Played Since: 2010
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby AlmostRoyal » 11 October 2016, 15:54

MutaCorp
1. Jim - RANA (Fd SFOS)
2. Benjie - RANA (Fd SFOS)
3. Bobban - RANA (Fd SFOS)
4. Mark - RANA (Fd SFOS)
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ytbor
1. Wanse (SAM:R)
2. Shepherd (SAM:R)
3. Iris (SAM:R)
4. Ludwig (SAM:R)
5. Elias (SAM:R)
6. Kimmy (SAM:R)
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

User avatar
Darki90
Posts: 611
Joined: 2 May 2014, 18:34
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Vännäsby
Contact:

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Darki90 » 11 October 2016, 19:59

Är det tänkt att folk ska skjuta på varandra? Efter black gold spel blev jag lite osäker vad scenario betyder. ;)
Det var ett mörker spel också vilket bidrog lite med svårigheter att se och skjuta men det inte samma grupp som anordnar detta Scenariospelet. :) Komsi komsi.
Specna Arms SA-G02 [110m/s]
Classic Army G3 [120m/s]
KWC 1911 RAIL Black Tone [105m/s]
KJW CZ P-09 Heavy Duty [89m/s]

https://www.instagram.com/vannas.airsofttech/

User avatar
Beamon
Posts: 53
Joined: 25 July 2013, 19:38
Lag: Trolltyg
Played Since: 2013
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Beamon » 11 October 2016, 20:22

Är det tänkt att folk ska skjuta på varandra? Efter black gold spel blev jag lite osäker vad scenario betyder. ;)
Bra fråga, Kira!

Det kommer absolut förekomma en hel del skjutande i detta spel. För första spelet i serien kommer det inte vara stenhård fokus på rollspelande, även om det självklart uppmuntras att bete sig som att att endera bott i en nukleär skog under en lång tid, alternativt är uppvuxen i en bunker under marken. :) För oss som kommer spela Varelser krävs lite större engagemang att kunna anta sig en roll, men det får ni se vad det innebär efter spelstart.

Hoppas detta besvarar din fundering!
Ledamot i Umeå Airsoftförening

Primära: PDI VSR-10, TM MP7 m. BAD drop-in Polarstar kit, Silverback SRS Covert,
Sekundära: WE G18c, KJW M9 Vertec, KJW KP-06 Hi-capa

User avatar
Darki90
Posts: 611
Joined: 2 May 2014, 18:34
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Vännäsby
Contact:

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Darki90 » 11 October 2016, 23:04

This is going to be fun! :D hehehe

MutaCorp
1. Jim - RANA (Fd SFOS)
2. Benjie - RANA (Fd SFOS)
3. Bobban - RANA (Fd SFOS)
4. Mark - RANA (Fd SFOS)
5. Darki90
6.
7.
8.
9.
10.

Ytbor
1. Wanse (SAM:R)
2. Shepherd (SAM:R)
3. Iris (SAM:R)
4. Ludwig (SAM:R)
5. Elias (SAM:R)
6. Kimmy (SAM:R)
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Specna Arms SA-G02 [110m/s]
Classic Army G3 [120m/s]
KWC 1911 RAIL Black Tone [105m/s]
KJW CZ P-09 Heavy Duty [89m/s]

https://www.instagram.com/vannas.airsofttech/

Lisen
Posts: 90
Joined: 4 March 2016, 18:14
Played Since: 2016

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Lisen » 11 October 2016, 23:16

Lag samåkning skriver upp sig på Ytbor. Skulle det krisa kanske vi kan byta till MutaCorp också. Ska bli skitkul!

MutaCorp
1. Jim - RANA (Fd SFOS)
2. Benjie - RANA (Fd SFOS)
3. Bobban - RANA (Fd SFOS)
4. Mark - RANA (Fd SFOS)
5. Darki90
6.
7.
8.
9.
10.

Ytbor
1. Wanse (SAM:R)
2. Shepherd (SAM:R)
3. Iris (SAM:R)
4. Ludwig (SAM:R)
5. Elias (SAM:R)
6. Kimmy (SAM:R)
7. Lisen
8. Eoz
9. Wilk
10. Fasza

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Wanse
Posts: 76
Joined: 25 February 2014, 16:34
Lag: [SAM:R]
Played Since: 2012

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Wanse » 12 October 2016, 13:12

MutaCorp
1. Jim - RANA (Fd SFOS)
2. Benjie - RANA (Fd SFOS)
3. Bobban - RANA (Fd SFOS)
4. Mark - RANA (Fd SFOS)
5. Darki90
6. Wanse (SAM:R)
7. Shepherd (SAM:R)
8. Iris (SAM:R)
9. Ludwig (SAM:R)
10. Elias (SAM:R)
11. Kimmy (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

User avatar
Darki90
Posts: 611
Joined: 2 May 2014, 18:34
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Vännäsby
Contact:

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Darki90 » 12 October 2016, 14:49

Flyttar för att balansera lagen lite.

MutaCorp
1. Jim - RANA (Fd SFOS)
2. Benjie - RANA (Fd SFOS)
3. Bobban - RANA (Fd SFOS)
4. Mark - RANA (Fd SFOS)
5. Kimmy (SAM:R)
6. Wanse (SAM:R)
7. Shepherd (SAM:R)
8. Iris (SAM:R)
9. Ludwig (SAM:R)
10. Elias (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6.
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Specna Arms SA-G02 [110m/s]
Classic Army G3 [120m/s]
KWC 1911 RAIL Black Tone [105m/s]
KJW CZ P-09 Heavy Duty [89m/s]

https://www.instagram.com/vannas.airsofttech/

Lisen
Posts: 90
Joined: 4 March 2016, 18:14
Played Since: 2016

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Lisen » 12 October 2016, 16:18

Kanske får lagen ordnas mer på plats? Just nu är det 17 anmälda på facebook och jag gissar att det är många av dessa som inte är uppskrivna här. Som sagt kan vi 4 flytta till andra laget om så behövs :)

Wanse
Posts: 76
Joined: 25 February 2014, 16:34
Lag: [SAM:R]
Played Since: 2012

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Wanse » 12 October 2016, 17:23

Om man läser vad de skrivit, så vill de ju ha en balance på 50% 25% 25% så det lutar ju åt rätt håll

User avatar
jimvikstrom
Posts: 81
Joined: 15 September 2013, 21:36
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Umeå
Contact:

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby jimvikstrom » 12 October 2016, 18:18

MutaCorp
1. Jim - RANA (Fd SFOS)
2. Benjie - RANA (Fd SFOS)
3. Bobban - RANA (Fd SFOS)
4. Mark - RANA (Fd SFOS)
5. Kimmy (SAM:R)
6. Wanse (SAM:R)
7. Shepherd (SAM:R)
8. Iris (SAM:R)
9. Ludwig (SAM:R)
10. Elias (SAM:R)
(11) Linnea (RANA groupies)
(12) Runa (RANA groupies)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6.
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Blir kanske lite wierd detta nu då det visade sig att två av våra Groupies (Jr team) ville joina.
Vi kanske får kika om lite i spelet, i värsta fall så kan nog jag och nån från Mutacorp gå ner till Ytbor, inte precis jordensundergång om man inte får spela med sitt lag.
Ledamot i Umeå Airsoftförening

@Callsign_Vicke - Instagram
@RAN_Airsoft - Instagram
https://www.facebook.com/ranaumea/
https://calendar.google.com/calendar/em ... FStockholm

User avatar
Blazian
Posts: 63
Joined: 23 February 2015, 17:00
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Blazian » 12 October 2016, 18:29

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Kimmy (SAM:R)
6. Wanse (SAM:R)
7. Shepherd (SAM:R)
8. Iris (SAM:R)
9. Ludwig (SAM:R)
10. Elias (SAM:R)
(11) Linnea (RANA groupies)
(12) Runa (RANA groupies)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6.
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Dboys | Scar-H (Mancraft PDiK)
G&G | Scar-L [~108m/s]0.28
Krytac | Kriss Vector [~89m/s]0.28
KJW | CZ P-09 Heavy Duty [~88m/s]0.25
KJW | KP-13 [~88m/s]0.25

Instagram
- @Callsign_Benzo
- @RAN_Airsoft
Facebook
https://www.facebook.com/ranaumea/

User avatar
Beamon
Posts: 53
Joined: 25 July 2013, 19:38
Lag: Trolltyg
Played Since: 2013
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Beamon » 12 October 2016, 20:46

Ohoi allesammans!

Superbra att ni diskuterar kring balanseringen och att ni är eggade på att hjälpa till med visionen av spelet. :) Tanken är mycket riktigt att göra en slutgiltig check när vi är på plats innan spelstart, ja!

Med det sagt vill jag understryka att ingen kommer tvingas till en fraktion de inte vill spela. Vill ni spela MutaCorp - gör det! Vill ni spela Ytbor - gör det! Som det ser ut just nu har vi åtminstone ~5 personer som kommer spela varelser, varav jag kommer hålla tyglarna för denna fraktion. Tanken med Varelserna är att ge en djupare upplevelse för de som spelar Ytbor och MutaCorp och för att Varelserna ska få "rollspela av sig" lite. Med det sagt kommer även Varelsernas styrka att finliras i balanssyfte. Är det 20 spelare på MutaCorp mot 5 Ytbor kommer MutaCorp få ett jäkla liv att hantera oss Varelser. Om fördelningen blir jämnare kommer naturligtvis Varelsernas styrka att hållas tillbaka för att inte MutaCorp skall köras över totalt.

Kort och gott kommer Varelserna fungera mycket som en vågskål för balansen i detta spel. Som fördelningen ser ut just nu med både Facebook och ASS i beräkning ser det riktigt lovande ut!

Fortsätt gärna diskutera och bolla tankar. Ni får gärna föra diskussion på Facebookevenemanget också (https://www.facebook.com/events/356188641386144/) i och med att många av de nyare inte upptäckt ASS ännu. Uppdatering av spelbeskrivningen kommer under kvällen med lite extra finlir!
Ledamot i Umeå Airsoftförening

Primära: PDI VSR-10, TM MP7 m. BAD drop-in Polarstar kit, Silverback SRS Covert,
Sekundära: WE G18c, KJW M9 Vertec, KJW KP-06 Hi-capa

User avatar
angrymonster
Posts: 11
Joined: 16 February 2014, 21:22
Played Since: 2008
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby angrymonster » 12 October 2016, 21:45

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Kimmy (SAM:R)
6. Wanse (SAM:R)
7. Shepherd (SAM:R)
8. Iris (SAM:R)
9. Ludwig (SAM:R)
10. Elias (SAM:R)
(11) Linnea (RANA groupies)
(12) Runa (RANA groupies)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6. Angrymonster
7.
8.
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ser fram emot detta! min erfarenhet av lajv i airsoft är att det gör något redan roligt till ännu roligare! :D

EDIT: tränger skjuts från Umeå/Holmsund om någon har plats i bil! :)

Vincent
Posts: 156
Joined: 8 September 2012, 19:01
Lag: Trolltyg
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Vincent » 13 October 2016, 14:33

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Kimmy (SAM:R)
6. Wanse (SAM:R)
7. Shepherd (SAM:R)
8. Iris (SAM:R)
9. Ludwig (SAM:R)
10. Elias (SAM:R)
(11) Linnea (RANA groupies)
(12) Runa (RANA groupies)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6. Angrymonster
7. Vincent
8. HaTan
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Wanse
Posts: 76
Joined: 25 February 2014, 16:34
Lag: [SAM:R]
Played Since: 2012

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Wanse » 14 October 2016, 00:23

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Linnea (RANA groupies)
6. Runa (RANA groupies)
7. Wanse (SAM:R)
8. Shepherd (SAM:R)
9. Iris (SAM:R)
10. Ludwig (SAM:R)
11. Elias (SAM:R)
12. Kåel (SAM:R)
13. Kimmy (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6. Angrymonster
7. Vincent
8. HaTan
9.
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Dronten
Posts: 9
Joined: 6 February 2016, 10:29
Played Since: 2016

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Dronten » 14 October 2016, 12:41

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Linnea (RANA groupies)
6. Runa (RANA groupies)
7. Wanse (SAM:R)
8. Shepherd (SAM:R)
9. Iris (SAM:R)
10. Ludwig (SAM:R)
11. Elias (SAM:R)
12. Kåel (SAM:R)
13. Kimmy (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6. Angrymonster
7. Vincent
8. HaTan
9. Dronten + "Ax3l"
10.
11.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

User avatar
Blazian
Posts: 63
Joined: 23 February 2015, 17:00
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Blazian » 15 October 2016, 17:36

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Linnea (RANA groupies)
6. Runa (RANA groupies)
7. André (RANA groupies)
8. Shepherd (SAM:R)
9. Iris (SAM:R)
10. Ludwig (SAM:R)
11. Elias (SAM:R)
12. Kåel (SAM:R)
13. Kimmy (SAM:R)
14. Wanse (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Eoz
3. Wilk
4. Fasza
5. Darki90
6. Angrymonster
7. Vincent
8. HaTan
9. Dronten
10. Ax3l
11.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Dboys | Scar-H (Mancraft PDiK)
G&G | Scar-L [~108m/s]0.28
Krytac | Kriss Vector [~89m/s]0.28
KJW | CZ P-09 Heavy Duty [~88m/s]0.25
KJW | KP-13 [~88m/s]0.25

Instagram
- @Callsign_Benzo
- @RAN_Airsoft
Facebook
https://www.facebook.com/ranaumea/

Lisen
Posts: 90
Joined: 4 March 2016, 18:14
Played Since: 2016

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Lisen » 15 October 2016, 18:24

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Linnea (RANA groupies)
6. Runa (RANA groupies)
7. André (RANA groupies)
8. Shepherd (SAM:R)
9. Iris (SAM:R)
10. Ludwig (SAM:R)
11. Elias (SAM:R)
12. Kåel (SAM:R)
13. Kimmy (SAM:R)
14. Wanse (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Wilk
3. Fasza
4. Darki90
5. Angrymonster
6. Vincent
7. HaTan
8. Dronten
9. Ax3l
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

User avatar
Blazian
Posts: 63
Joined: 23 February 2015, 17:00
Lag: RANA
Played Since: 2014
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Blazian » 15 October 2016, 19:06

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Linnea (RANA groupie)
6. Wanse (SAM:R)
7. Kimmy (SAMR:R)
8. Shepherd (SAM:R)
9. Iris (SAM:R)
10. Ludwig (SAM:R)
11. Elias (SAM:R)
12. Kåel (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Wilk
3. Fasza
4. Darki90
5. Angrymonster
6. Vincent
7. HaTan
8. Dronten
9. Ax3l
10.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Dboys | Scar-H (Mancraft PDiK)
G&G | Scar-L [~108m/s]0.28
Krytac | Kriss Vector [~89m/s]0.28
KJW | CZ P-09 Heavy Duty [~88m/s]0.25
KJW | KP-13 [~88m/s]0.25

Instagram
- @Callsign_Benzo
- @RAN_Airsoft
Facebook
https://www.facebook.com/ranaumea/

HaTaN
Posts: 118
Joined: 13 August 2013, 18:44
Lag: Trolltyg
Played Since: 2013
Location: Umeå

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby HaTaN » 15 October 2016, 19:48

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Linnea (RANA groupie)
6. Wanse (SAM:R)
7. Kimmy (SAMR:R)
8. Shepherd (SAM:R)
9. Iris (SAM:R)
10. Ludwig (SAM:R)
11. Elias (SAM:R)
12. Kåel (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Wilk
3. Fasza
4. Darki90
5. Angrymonster
6. Vincent
7. HaTaN
8. Dronten
9. Ax3l
10. Östenhaag
11. Östenhaags +1
12.

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

User avatar
Wrim
Posts: 375
Joined: 12 February 2014, 16:19
Lag: Funderar
Played Since: 2014
Location: Umeå
Contact:

Re: Scenariospel - Ny Gryning 16.10.16

Postby Wrim » 16 October 2016, 08:24

MutaCorp
1. Vicke - RANA (Fd SFOS)
2. Benzo - RANA (Fd SFOS)
3. Björken - RANA (Fd SFOS)
4. Santos - RANA (Fd SFOS)
5. Linnea (RANA groupie)
6. Wanse (SAM:R)
7. Kimmy (SAMR:R)
8. Shepherd (SAM:R)
9. Iris (SAM:R)
10. Ludwig (SAM:R)
11. Elias (SAM:R)
12. Kåel (SAM:R)

Ytbor
1. Lisen
2. Wilk
3. Fasza
4. Darki90
5. Angrymonster
6. Vincent
7. HaTaN
8. Dronten
9. Ax3l
10. Östenhaag
11. Östenhaags +1
12. Wrim

Varelser
1. Beamon - Huvudarrangör. Simon Nordsvahn på Facebook om frågor uppstår.
2. AlmostRoyal
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Return to “Norrland”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest