Kristinehamn Bålberget 27/5

Lokala spel och andra evenemang i mellersta Sverige.
User avatar
skogsmus
Posts: 130
Joined: 1 August 2014, 22:25

Kristinehamn Bålberget 27/5

Postby skogsmus » 24 May 2018, 17:22

Välkommen till Airsoft Kristinehamn. (Finns på facebook Airsoft Kristinehamn) Kontakt sker med mig här eller på facebook.)

ALL ANMÄLAN SKER PÅ FACEBOOK. DEN HÄR TRÅDEN ÄR REKLAM FÖR ATT VISA ATT VI FINNS OCH NÄR VI SPELAR

Ett gäng glada airsoftare som hellre spelar airsoft än står framför spegeln=)
Vi spelar året om oavsett om det är 30 grader plus eller minus 20 med snö. Spel så ofta som vi kan. Brukar bli varje eller varannan söndag. Vi försöker få ut så mycket spel som möjligt när vi träffas och försöker därför hålla tiderna och inte fika bort spelen. Beroende av hur många vi är för dagen bestäms scenario på plats. Allt i från korta 5 minuters intensiva matcher till en timmes klassisk conquest. Vi provar ofta nya spel och modifierar banan för att variera spelet.

Vi har inga krav på hur du ska vara klädd, spelstil eller vad du spelar med för vapen. Kom i gympakläder om du så vill. Vi är inte tävlingsinriktade utan spelar för att vi tycker det är kul och försöker få balanserade lag.
Tanken är att gäster som kommer INTE skall bli överkörda av rutinerade spelare som kan banan, utan istället komma in i spelet och få ut nåt bra av det.

Vi fokuserar på säkerhet och försöker undvika att folk blir irriterade på varandra. Banan är tight och vi spelar därför allra oftast i CQB eller Auto a
Vi spelar ofta i halvautomatiskt läge för att undvika att någon ska bli nermejad och förbannad. Är det mer rutinerade spelare som vi vet kan kontrollera sig när det hettar till spelar vi efter VSAF regler och helautomatiskt läge.

Vi försöker vara sportsliga och undvika fusk. Är du osäker om du blev träffad ta träffen. Du kommer uppskatta det själv när någon annan tar träffen efter att du tömt ett magasin på någon som tagit skydd bakom en gles buske.
I situationer där bägge skjuter och bägge träffas så är vi sportsliga och tar bägge träffen istället för att diskutera vem som sköt vem först.
I situationer där man känner att man borde vara träffad men inte känner något för att man har mycket utrustning/kläder på sig så var sportslig och ta träffen. Samma sak gäller om du springer genom tät vegetation och inte känner skillnad på kulor eller grenar.
Ta inte spelet på för stort allvar. Det är inte krig! Vi leker och har kul=)

Är du nyfiken på airsoft så kom och prova. Vi har både vapen och skydd att låna.


Information/Regler

*Allmänt
-Parkering sker på gårdsplanen. Förbjudet att parkera i safezone.
-"Kitta" och fylla magasin görs inte på parkeringen.
-Parkering och gårdsplan är privat. Parkera bilen går bra men uppehåll er inte där. Transportera "vapnen" på ett smidigt sätt.
-Spel endast på söndagar, aldrig på eget bevåg.
-I safezone gäller oladdat och säkrat.
-På banan bärs alltid skyddsglasögon.
-Allt skräp man släpar ut, tar man med hem.
-All pyroteknik måste godkännas.
*Regler
-18år.
-CQB och AutoA gäller. (Vsaf) Banan har relativt korta avstånd och det finns därför ingen anledning till högre utgångshastighet.
-Sniper måste vara Bolt-gevär med CQB-sidearm.
-All träff räknas som utskjuten.
-Inom 5m av granat är träff.
-Biokulor är ett krav.
-Grön laser förbjudet.
-"Libanon-rensning" förbjudet. Se vad du skjuter på!
-"PANG" är ingen reg
Attachments
IMG_7291 (1).JPG
(12.84 KiB) Not downloaded yet
IMG_7292 (1).JPG
(43.96 KiB) Not downloaded yet

Return to “Mellansverige”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests