Page 1 of 1

Replika av AK4 till uthyrning? (ej för spel eller fält)

Posted: 3 December 2018, 15:43
by Forsete83
Hej,

Jag undrar om det är någon där ute som kan tänka sig att hyra ut en replika av en AK4 (A3G3) (allra helst LCT:s modell) till en rimlig summa?

Den kommer inte användas vid spel mot någon, utan endast för övning av anläggning och skytte (om möjligt), under mycket ordnade former.

Allra helst en replika av AK4B, inför värnplikt i hemvärnet (ja, jag känner till skillnaden mellan en riktig och det jag söker eftersom jag själv gjort lumpen för många år sen).

Hyresperioden avser 1-4 veckor. Jag är beredd att lägga en deposition för vapnet intill det fulla värdet av en ny. Jag kan hämta den i Stockholm, Göteborg och Malmö och återlämna den i någon av dessa städer.

/35-åring i Skåne

Re: Replika av AK4 till uthyrning? (ej för spel eller fält)

Posted: 4 February 2019, 03:42
by Cohacq
Om du inte hittar någon som kan låna ut en finns ju JGs att köpa för ca 1100kr. Nej, den är inte lika bra i sin konstruktion som LCTs, men för att bara träna i hur man håller den och så (vilket jag antar att du menar med anläggning) kommer den duga fint. Vill du ha optik på den finns det en räls att köpa till, och fake-aimpoints är billiga.

https://gunfire.com/en/products/jg100-a ... 91227.html