Problem med begagnad Well vsr klon.

viggo3000
Posts: 112
Joined: 7 August 2012, 12:05

Problem med begagnad Well vsr klon.

Postby viggo3000 » 18 February 2014, 21:30

Tjo, jag köpte mig en beggad bössa och det har visat sig vara div problem med den. Jag håller på att prata med förra ägaren men jag vill se vad ni andra säger om ett av felen. Jag hoppas att det bara är jag som har gjort fel någonstans.

När man avfyrar bössan så kommer det inga kulor. Det kommer bara ett metalisk klick, Det verkar inte ens mata kulor från magasinet. Går det att montera kolven och avfyrnings mekanismen fel så att den inte matar ?

18 februari 2014, 23:14:

För att förtydliga, Det är bara ett mekaniskt ljud. Inget ljud av luft som frigörs.

User avatar
Vaksai
Posts: 308
Joined: 2 October 2013, 12:02
Lag: Clownpunchers
Played Since: 2013
Location: Uppsala

Re: Problem med begagnad Well vsr klon.

Postby Vaksai » 19 February 2014, 11:58

Är det motstånd när du mantlar den?
Är säkringen på?

Kan du lägga upp en video på problemet? Lite lättare att förstå vad som kan vara fel då.

viggo3000
Posts: 112
Joined: 7 August 2012, 12:05

Re: Problem med begagnad Well vsr klon.

Postby viggo3000 » 19 February 2014, 16:33

Tack för svaret men jag lämnade tillbaka den till förra ägaren.

ikos
Posts: 143
Joined: 18 May 2012, 21:41
Location: Västerås

Re: Problem med begagnad Well vsr klon.

Postby ikos » 9 July 2014, 19:17

för andra med samma problem. Bössan är otät, förmodligen vid pistongen (dålig o-ring eller saknas helt).

Glömde montera nya o-ringen på min pistong och resultatet blev att det small som satan och klinga i hela bössan, plus att bollen kom 1m. Så ett tips, glöm inte o-ringen den sitter där av en anledning ;)


Return to “Sniper”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests