ST.A.R.S - op. Julgris 2 - 11e december - Räddningsskolan i Rosersberg

Lokala spel och andra evenemang i Stockholmsregionen
jcastor
Inlägg: 49
Blev medlem: lör jul 14, 2012 8:39 am

ST.A.R.S - op. Julgris 2 - 11e december - Räddningsskolan i Rosersberg

Inlägg av jcastor »

Välkomna till Välgörenhetsspelet Operation Julgris
Incheckning öppnar 8.30
Spelgenomgång 9.30
Lunch 12-13
Spelslut 14.30


Utöver de pengar som går till hyran för området kommer allt vi får in genom spelaravgift och försäljning av mat och snacks gå till Stadsmissionens arbete för utsatta människor i Stockholmsområdet.


Vi har en insamling registrerad hos musikhjälpen (https://bossan.musikhjalpen.se/stockhol ... on-julgris) och vi kommer även att ha en insamlingsbössa på plats under dagen, allt som skänks via bössan på nätet eller på plats kommer att gå till musikhjälpens insamling för en värld utan barnarbete.


Ett av momenten under dagen kommer att vara inslagning av julklappar i stridens hetta. Alla dessa klappar kommer att skänkas till Herrängens gårds insamling till behövande barn.
Om ni själva har något ni vill skänka, ta gärna med det inslaget med en liten lapp där det står ungefär vilken ålder och intresse barnet bör ha för att uppskatta en present.


Så - kort och gott, Åk ut till Rosersberg den 11e december, spela med oss och gör världen till en lite bättre plats att leva på 😉


Vi garanterar er en rolig dag med julstämning!


Utrustning som krävs:
Deathrag, en vit tygbit som kan bindas runt armen om man blir healad och blått/ rött lagarmband
Alla dessa tillbehör kommer att finnas att köpa eller låna på plats.


Det kommer att finnas en shop med diverse kulor, gas, kall läsk/ vatten, godis och liknande till försäljning under dagen.


Under lunchrasten kommer det att serveras varm hemmagjord mat, vad som kommer serveras har vi inte riktigt bestämt ännu men vi kan nästa garantera att det kommer bli gott


Priser:
Spelavgift för alla: 300kr
OBS. kan även betalas med 100kr till swishen + inslagna julklappar till ett värde av ca. 200kr eller mer som vi skänker vidare till Herrängens gård
Mat: *info kommer*
Vi uppskattar om allt betalas via Swish i förhand till nummer: 0702990702, man kan även betala på plats via swish eller kontant men i så fall kostar spelaravgifterna 50kr extra.


Obs. Om spelet skulle ställas in kommer alla pengar återbetalas.


Om man har betalat och sedan inte kan komma får man tillbaka sina pengar om man meddelar oss detta senast dagen innan spelet. Inga avgifter kommer återbetalas på speldagen.

jcastor
Inlägg: 49
Blev medlem: lör jul 14, 2012 8:39 am

Re: ST.A.R.S - op. Julgris 2 - 11e december - Räddningsskolan i Rosersberg

Inlägg av jcastor »

Vi är glada att kunna meddela att spelet fått sponsring från Röda stjärnan, Wizeguy och Stars Tactical så det kommer att finnas en del fina julklappar för er spelare att få med er hem också :D

Sponsorer
Röda.jpg
Röda.jpg (4.29 KiB) Visad 302 gånger
https://rodastjarnan.com/
wize.png
wize.png (19.88 KiB) Visad 302 gånger
https://www.wizeguy.se/
STARStactical airsoft.png
STARStactical airsoft.png (6.29 KiB) Visad 302 gånger
https://shop.starsairsoft.se

jcastor
Inlägg: 49
Blev medlem: lör jul 14, 2012 8:39 am

Re: ST.A.R.S - op. Julgris 2 - 11e december - Räddningsskolan i Rosersberg

Inlägg av jcastor »

Uppdatering
Vi har gjort en ändring.
Samtliga julklappar som samlas in och/ eller slås in under dagen kommer att skänkas till Alla Kvinnors Hus istället för som vi tidigare skrev till Herrängens Gård.

Hos Alla Kvinnors Hus kommer alla julklappar att gå till barn som av en eller annan orsak tvingas fira jul bort från hemmet.

Vill ni skänka något till vår insamling, ta med det inslaget till spelet med en liten (gärna borttagbar) lapp där det står vad paketet innehåller samt ungefär vilken ålder presenten lämpar sig till.
OBS. De tar ej emot begagnade leksaker, leksaker i form av vapen eller andra leksaker som uppmanar till våldsam lek

Mer infor finns här: https://allakvinnorshus.org/st%C3%B6d-oss/julklappar

jcastor
Inlägg: 49
Blev medlem: lör jul 14, 2012 8:39 am

Re: ST.A.R.S - op. Julgris 2 - 11e december - Räddningsskolan i Rosersberg

Inlägg av jcastor »

Bilder från dagen: https://bilder.starsairsoft.se/#collect ... 5d23e0b889

Redovisning från dagen:
Det röda laget tog hem segern. De slog in alla 10 julklapparna på förmiddagen och de lyckades bränna motståndarnas bock på eftermiddagen.
Bra jobbat alla.
Totalt fick vi in 3910kr som skänktes vidare till Stadsmissionen där de exempelvis kommer räcka till hela 195 mål varm mat till dem som har det jobbigast i samhället just nu.

Vår bössa till musikhjälpen har hitintills fått in 350kr men den är öppen fram till den 18e December så gå gärna in och stötta den så att det inte dyker upp någon paintball-insamling som går om 😃
Total 15 julklappar kommer att skänkas till alla kvinnors hus så att även barn som tvingas tillbringa Julen i skyddat boende får en julklapp under granen.

Tack till alla som kom ut och spelade med oss trots vädret, alla ni som skänkte julklappar och alla som bidrog till den härliga dagen.
Vill även rikta ett jättetack till Röda Stjärnan och Wizeguy som trodde på vår idé och sponsrade spelet.

https://rodastjarnan.com/
https://www.wizeguy.se/

God Jul till er alla 😃

Skriv svar